Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

З нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек зібралися бібліотекарі Бородянської територіальної громади.

 

Матеріал поданий без змін

 

Святкуємо Всеукраїнський День бібліотек

(з досвіду роботи Бородянської Центральної бібліотеки

Бородянської ТГ Бучанського району Київської області)

 

30 вересня на урочисту нараду з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек зібралися бібліотекарі Бородянської територіальної громади. З приємними словами привітання до присутніх звернулася депутат Київської обласної ради Галина Єрко. Вона відзначила непересічну роль бібліотекарів у збереженні інтелектуальних та культурних надбань суспільства та зробила фінансовий вклад для поповнення фондів наших бібліотек. Наталія Вишинська, начальник відділу культури, молоді та спорту Бородянської селищної ради привітавши бібліотекарів, вручила Подяки від селищного голови Олександра Сахарука – Катерині Сидоренко, завідуючій відділу обслуговування дорослих Центральної бібліотеки, та Тетяні Пунді, завідуючій бібліотекою с. Новий Корогод. 

Прикладом подвижницького служіння Книзі та її Читачам може слугувати 52-річний шлях роботи на бібліотечній ниві Галини Некрутенко, завідуючої методичним сектором Бородянської Центральної бібліотеки. Цей день був останнім у її професійному житті, про це та про визначні віхи і здобутки її діяльності розповіла Валентина Вашуленко, директор Бородянської Центральної бібліотеки. Щирими словами вдячності за багаторічну працю вітали її цього дня Наталія Вишинська, начальник відділу культури, молоді та спорту Бородянської селищної ради, Людмила Пільвінська, кадровик, Наталія Гарбуз, завідуюча Дитячої бібліотеки.   Щемливі спогади у присутніх на святі викликала фотопрезентація «Галина Григорівна Некрутенко. Покликання, довжиною в півстоліття», підготовлена працівниками Дитячої бібліотеки. Тож під оплески, квіти й відзнаки коллектив провів Галину Григорівну на заслужений відпочинок. 

Святковий настрій винуватцям свята створювали ведуча Оксана Ільницька, організатор театралізованих свят та народних обрядів відділу культури та юні таланти Артем Фесюк і Валерія Стукало, вихованці Бородянської Дитячої музичної школи.

 

Валентина Вашуленко,

директор Бородянської Центральної бібліотеки 

Бородянської ТГ Бучанського району Київської області