Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Творча майстерня клавдіївчан»

 «Творча майстерня клавдіївчан»

(З досвіду роботи бібліотек Бородянської РЦБС Київської області)

 

Нещодавно в бібліотеці-філіалі №2 сел. Клавдієве Бородянського району Київської області стартував культурно-мистецький проект «Творча майстерня клавдіївчан». На перший захід проекту «Руками створена краса» було запрошено місцевих умільців: вишивальницю Ірину Щебетько, Олександру Литвин, котра захоплюється плетінням з паперових трубочок, Оксану Струк, яка на дозвіллі займається мистецтвом квілінгу та Олену Чухліб, яка виготовляє цікаві кондитерські вироби.

Відкрила захід юна співачка, клавдіївчанка Дарина Чорна, в недавньому учасниця телепроекту «Голос країни», а незабаром вона буде представляти Бородянщину і Київщину на конкурсі «Яскраві діти України». Усіх присутніх неабияк зворушила пісня «Мальви» у її виконанні. Під час «творчих посиденьок» кожен з майстрів розповів про своє захоплення, продемонстрував свої вироби. А потім Олександра Литвин провела майстер-клас для читачів бібліотеки,  який неабияк пожвавив і сподобався усім присутнім. Живе звучання скрипки у виконанні Олександри Бадьори і звеселяло і розчулювало учасників заходу. 

Присутні мали змогу також познайомитися з літературою з питань ужиткового мистецтва, яка є у фонді бібліотеки.

Клавдієвська сільська бібліотека-філія Бородянської РЦБС Київської області – справжній інформаційно-культурний центр для своєї місцевої громади, місце її творчих зустрічей та продуктивного спілкування.

Любов Щебетько

завідуюча бібліотекою-філіалом №2 сел. Клавдієве 

             Бородянської РЦБС Київської області