Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книги КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» – Рут Мартін «Маленькі дослідники»

 

У сьогоднішній добірці літератури ми зануримось якнайглибше в води океану, злітаємо в космос та дізнаємось найцікавіше зі світу транспорту разом з книжками сучасної британської письменниці – Рут Мартін.

У видавничій індустрії Рут Мартін працює більше 15 років. Була головною редакторкою Лондонського видавництва Andromeda Children’s Books, творчою редакторкою видавництв Templar Publishing та Van der Meer Publications, менеджеркою редакції Pinwheel Ltd.

Рут створила більше 25 книг — від яскравих перших книжок для немовлят до складних книг для підлітків і дорослих. 

 

Мартін Рут / Маленькі дослідники: Підводний світ / Рут Мартін; пер. з англ. Тетяни Кузьменко. – Київ : Книголав, 2019. – 18 с. («Дитяча полиця»)

Разом з книгою Маленькі дослідники. Підводний світ ми зануримося в океанські глибини, відвідаємо арктичні води, допливимо до темних глибин з тамтешніми дивовижними мешканцями, а головне – дізнаємося, як вберегти цей неймовірний світ від забруднення. 

 

 

Мартін Рут / Маленькі дослідники: Транспорт світ / Рут Мартін; пер. з англ. Тетяни Кузьменко. – Київ : Книголав, 2019. – 18 с. («Дитяча полиця»)

Книга Маленькі дослідники. Транспорт розповість як влаштовані велосипеди і скутери, що всередині у машин, як працюють автобуси, що дозволяє літакам підніматися в небо, які автівки служать безпеці й здоров'ю людини ? 

 

 

Мартін Рут / Маленькі дослідники. Космічний світ світ /  / Рут Мартін; пер. з англ. Тетяни Кузьменко. – Київ : Книголав, 2019. – 18 с. («Дитяча полиця»)

Маленькі дослідники. Космічний світ. Вирушаймо в космос, щоб розвідати якнайбільше про Сонячну систему та простори далеко за її межами. 

Дізнавайся про зірки, галактики та неймовірний розмір Усесвіту. Досліджуй величезну жовту зірку та маленький кам'янистий Місяць, завдяки яким Земля придатна для життя. Довідайся про дивовижні позаземні мандрівки: від польотів на Місяць до стрімкого руху зондів у космічну далечінь.