Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Година спілкування " Між нами, жінками..."

 

Матеріал подано без змін

 

Година спілкування " Між нами, жінками..."

  (З досвіду роботи Славутицького ЗБІЦ Київської області)                 

 

Колектив літературно-музичної вітальні є жіночим, звичайно ж, він не міг обійти стороною цю подію і провів захід, присвячений чарівному весняному святу.

Представниці  організували чаювання і з радістю взяли участь в конкурсній програмі. Спочатку був здійснений екскурс в історію цього свята, було розказано про те, які цікаві події передували вшануванню цього дня, а також слухачів ознайомили з цікавими фактами про те, як відзначають 8 березня в інших країнах.

Під час чаювання почалася розмова, в ході якої милі дами змагалися,хто скаже  більше компліментів одна одній, брали участь в кулінарному конкурсі, намагалися знайти асоціації до заданих слів і навіть показали своє вміння співати.

Настрій учасниць був весняним і дуже гарним. Незважаючи на складну ситуацію в країні, присутні змогли трохи відволіктися і порадіти милим приємностям.

Представниці прекрасної статі раділи тому, що є можливість зібратися разом і сказати один одному теплі слова.

Саме цей день дозволяє всім жінкам відчути себе королевою і додає магію чарівництва, адже весна - це пробудження природи.  Життя робить новий виток, і саме жінка дає початок цьому життю. Вона  - берегиня роду, домашнього затишку, любові, ніжності та добра.

 

Кропта О.В, 

зав.сектором 

клубної роботи

Славутицького ЗБІЦ

Київської області.