Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Календар ювілейних дат загиблих воїнів АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні Київщини на 2023 рік»

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (далі – Бібліотека), як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний, інформаційно-бібліографічний центр з питань бібліотечного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, підготувала на допомогу бібліотекам Київщини та пропонує до уваги електронну версію щорічного випуску довідкового посібника «Календар ювілейних дат загиблих воїнів АТО/ООС та Героїв Небесної Сотні Київщини на 2023 рік» в серії, започаткованій Бібліотекою, «Захисники України. ХХІ сторіччя».

Крім головної сторінки сайту «Календар» завжди можна знайти і за рубрикою «Видання бібліотеки» (2022 р.).

«Календар» укладено на основі довідкових видань, підготовлених Бібліотекою, «Герої Небесної Сотні Київщини» (2019 р.) та «Горить свіча… уста за них в молитві: загиблим нагородженим воїнам АТО/ООС Київської області присвячується» (2020 р.). До «Календаря» включено ювілейні дати, що припадають на 2023 рік Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів АТО/ООС Київщини, які віддали своє життя за вільну Україну з 2014 по липень 2020 року.

Київщина і народ України свято шанують пам’ять про своїх захисників і щиро бажають Божого захисту і довголіття всім, хто зараз боронить незалежність і територіальну цілісність Батьківщини.

Слава Україні! Героям слава!

Перегляд