Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

До Міжнародного дня захисту дітей та Всесвітнього дня батьків

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» традиційно до Міжнародного дня захисту дітей та Всесвітнього дня батьків підготувала і провела зі своїми читачами, їх батьками та мешканцями Русанівської громади м. Києва свято поза межами Бібліотеки на відкритому майданчику.

В програмі свята: бібліотекарі, діти і батьки разом робили кумедних головастиків-волохастиків; уявили себе чародіями та чарівницями, і створили магічні малюнки на асфальті, щоб у всіх дитинство було радісним і безтурботним! Занурились у світ казки, де всі разом поспішали на порятунок крокодила Джоні. Таємничий мешканець Бібліотеки - професор Книгус підготував для дітей цілий «чувалець книжок», які не залишать байдужим навіть дорослих. Він також запросив усіх відвідати Бібліотеку (можливо комусь вдасться Його побачити вперше). Психологиня Катерина допомогла дітям та дорослим «зцілитись словом» та надала батькам корисні поради. 

2 червня 2022 року з 11:00 святкування Міжнародного дня захисту дітей та Всесвітнього дня батьків буде продовжено у приміщенні Бібліотеки за адресою: вул. Русанівська набережна, 12

Танці, танці, жваві ігри скільки стане сил!