Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Увага! КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» повідомляє про умови отримання комп’ютерів!

 

Як уже повідомлялось, КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» 03.12.2021р. отримала від  благодійного фонду Favbet Foundation (Фавбет Фандейшн) 250 комп’ютерів для сільських бібліотек Київської області.

Керівні органи територіальних громад проінформовані про це та про умови отримання комп’ютерів листом від Київської обласної державної адміністрації .

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» надає перелік сільських бібліотек, яким розподіллено комп’ютери, отриманий від управління культури Київської обласної державної адміністрації (дивіться в кінці тексту) та нагадує умови отримання: комп’ютери отримують представники структурних підрозділів  по культурі (або довірені особи; директори публічних бібліотек) територіальної громади з 08.12.21р. по 23.12.21р., з понеділка по п’ятницю, з 10:00 години  до 16:00 години (за попередньою домовленістю); необхідно мати відповідний транспорт, довіреність і необхідну кількість осіб для завантаження комп’ютерів (з обладнанням до них) та складних столів. Як виглядає зазначена техніка та приладдя в упаковці, та який потім має бути вигляд - дивиться фото.

Разом з комп’ютерами буде видаватися для публічних бібліотек Київської області (з урахуванням бібліотек-філій) антологія «Літературні джерела Київщини», що необхідно передбачити при замовлені транспорту. Для отримання антології теж необхідно мати довіреність та пакувальні засоби.

Бібліотека розташована за адресою: м.Київ, Русанівська набережна, 12; тел.: (044) 295-09-61; 294-15-75

(розподіл)