Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

"Захисники України. ХХІ сторіччя"

 До уваги бібліотечних, музейних працівників, педагогів, краєзнавців-дослідників Київської області!

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей", як головний обласний науково-методичний, координаційно-консультативний центр з питань бібліотечно-інформаційного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, - започатковує серію біобібліографічних посібників "Захисники України. ХХІ сторіччя", присвячену загиблим воїнам АТО, відзначеними за героїзм державними нагородами.

Серія посібників утворюється на основі поданих матеріалів бібліотечними спеціалістами районних централізованих бібліотечних систем. Всі матеріали опрацьовуються, уточнюються, систематизуються і подаються  в посібниках по декілька районів в кожному по мірі надходження матеріалів від РЦБС.

Дана серія посібників має одну, спільну для всіх, назву: "Горить свіча… Уста за них в молитві: загиблим нагородженим воїнам АТО Київської області присвячується".

До першого випуску посібника ввійшли матеріали Бородянського, Вишгородського, Києво-Святошинського районів.

Ми оприлюднюємо титульні сторінки та Вступ даного посібника, але зі змістом самого посібника можна ознайомитися в науково-методичному відділі нашої бібліотеки.

З метою збереження і увіковічнення пам'яті про героїв, які віддали своє життя на незалежність України КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" і створює цю базу даних та започатковує електронно-паперовий варіант низки посібників в серії "Захисники України. ХХІ сторіччя".

Слава Україні! Героям Слава!

Переглянути