Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Виїзд в Обухівську РЦБС Київської області

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор: М. П. Зніщенко), як обласний науково-методичний, координаційно-консультативний та інформаційний центр з питань обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, 11 червня 2019 року здійснила позаплановий виїзд в Обухівську РЦБС Київської області (в. о. директора: М. М. Нечай) з метою надання науково-методичної та практичної допомоги у зв'язку зі зміною керівника районної централізованої бібліотечної системи.

 Були надані консультації і методичні поради з організаційних, актуальних  питань удосконалення інформаційно-бібліотечного обслуговування населення різних вікових категорій та людей з обмеженими фізичними можливостями, зокрема.

В якості практичної допомоги було доставлено партію літератури за Державною програмою безоплатного поповнення бібліотечних фондів в кількості 506 примірників на суму: 59590, 33 грн. (другу партію отримають вже самовивозом пізніше).

В рамках виїзду відбулося плідне професійне спілкування з начальником відділу культури, національностей та релігій Обухівської РДА Київської області Т. В. Ступник.

Приємно було констатувати з боку Т. В. Ступник увагу і обізнаність у справах бібліотечної галузі та бажання сприяти осучасненню діяльності бібліотечної мережі району.

Бібліотечні працівники Обухівської РЦБС Київської області завжди демонстрували високий професіоналізм та творчий підхід в роботі, в чому дирекція і спеціалісти КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» в черговий раз під час виїзду в зазначену бібліотечну мережу.