Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Свято з нагоди складання повноважень обов’язків директора Сквирської централізованої бібліотечної системи – Димань Світлани Григорівни

В приміщенні Будинку Культури в родинному колі, відбулося свято з нагоди складання повноважень обов’язків директора Сквирської централізованої бібліотечної системи – Димань Світлани Григорівни
(З досвіду роботи Сквирської ЦБС)


26 лютого – особливий день у житті бібліотечної родини Сквирщини. В приміщенні Будинку Культури в родинному колі, відбулося свято з нагоди складання повноважень обов’язків директора Сквирської централізованої бібліотечної системи – Димань Світлани Григорівни.

Найпершими привітали та подякували своєму наставнику та керівнику працівники централізованої бібліотечної системи.

Від щирого серця зичили всіх гараздів представники літературного об’єднання «Сузір’я» - головна редакторка часопису «Вісник Сквирщини», заслужений журналіст України, голова громадської організації «Літературна спілка Саліми Музиченко» - Катерина Федорівна Бондарчук та член спілки журналістів України, провідний бібліотекар Чубинецької сільської бібліотеки – філії – Василь Іванович Скрид.

Подяку та щирі слова вдячності, шани та поваги від Сквирської міської ради висловила секретар міської ради Тетяна Григорівна Власюк.

З подякую, шануванням та теплим словом привітала начальник відділу культури, молоді і спорту – Оксана Станіславівна Клебанівська, голова профспілкової організації профспілки працівників культури Ірина Матчак та керівники структурних підрозділів відділу культури.

Для Світлани Григорівни, працівниками Сквирської ЦБС була підготовлена святкова програми: відео презентація з найяскравішими моментами життя директора, віршовані рядки у виконання бібліотекаря Рогізнянської сільської бібліотеки–філії - Валентини Ткачук та музичне привітання від Олександри Криворучко.

На завершення прозвучала пісня «Многії літа» у виконанні народного аматорського ансамблю української пісні «Надія», керівник Петро Дроздов, до якої приєдналися всі присутні у залі.