Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліотеки Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради провели цикл патріотичних заходів.

 

Матеріал поданий без змін

 

Заходи  До дня гідності та свободи в бібліотеках Баришівської ЦБС

 

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Київської області)

 

 

До Дня гідності і свободи бібліотеки Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради провели цикл патріотичних  заходів.

Бібліотечні працівники всіх  бібліотек Баришівської ЦБС організували презентації книжкових виставок та викладок  літератури, бібліографічні огляди та перегляди літератури  «Шляхами гідності і слави», «День гідності і слави», «Від революції гідності до країни гідності», «І зупинилось серце молоде, щоб вічно билось серце України», «Євромайдан: події і люди».

Баришівська центральна бібліотека для дорослих та бібліотека-філіал с. Коржі  провели онлайн патріотичну інформ-годину «Революція, що змінила Україну».

Провідний бібліотекар Баришівської бібліотеки для дітей Баришівської ЦБС Ю.А.Гранько  продовжила рубрику «Бібліотекар читає дітям». Вона прочитала оповідання Анатолія Скінтея «Страх» з книги «Героям слава».

Годину-спогад «За Україну, за її долю стояв Майдан» провела бібліотека-філіал с. Лук’янівка, історичну годину «Революція гідності:як це було» -- бібліотека-філіал с. Паришків, інформаційні хвилинки «День гідності і свободи» – бібліотеки-філіали сіл Сезенків, Веселинівка, книжкове знайомство  з книгою Галини Кирпи «Мій тато став зіркою»-- бібліотека-філіал с. Селичівка.  

В історико-патріотичних читаннях «За Україну, та її долю стояв Майдан»

(#Деньгідностітасвободи2020) взяли участь бібліотеки-філіали сіл Бзів, Волошинівка, Лукаші, Корніївка, Коржі, Поділля, Лук’янівка, Селичівка.

Зав. методично-бібліографічним відділом

Баришівської ЦБС

Лавріненко Н.І.