Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Європейський тиждень сталої енергії

 Європейський тиждень сталої енергії

(З досвіду роботи Баришівської централізованої бібліотечної системи відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Київської області)

 

Баришівська централізована бібліотечна система відділу культури та туризму Баришівської селищної ради долучається до проведення Європейського тижня сталої енергії. Методично-бібліографічним відділом Баришівської ЦБС підготовлені методичні рекомендації щодо проведення в бібліотечних закладах громади Європейського тижня сталої енергії «Збережи енергію – врятуй планету».

У конкурсі малюнка, який оголошений Баришівською ОТГ  «Енергозбереження – крок у майбутнє», взяли участь читачі Баришівської бібліотеки для дітей, бібліотек-філіалів сіл Сезенків, Коржі, Селичівка, Бзів, Корніївка.

Бібліотечні працівники бібліотек-філіалів  беруть активну участь у проведенні Дня енергії ««Енергоефективність та збільшення використання відновлюваної енергії».  В бібліотеках системи оформлені виставки книг та  інформаційних матеріалів «Чиста планета – чисте життя», «Збережи енергію – врятуй планету». На сторінці Баришівської централізованої бібліотечної системи  у мережі  FACEBOOK  з  22  по 26 червня  розміщені корисні поради та досвід жителів громади по  раціональному  використанню  води, газу, електоенергії у побуті та на підприємствах.

Лавріненко Н. І.,

зав. методично-бібліографічним відділом 

Баришівської  ЦБС

Київської області