Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

3 26 травня по 1 червня бібліотекарі філії №4 КЗ БМР Білоцерківська міська ЦБС ім. П.Красножона провели флешмоб «Дякую батькам…»

 

Матеріал поданий без змін

 

 

Дякую своїм батькам…

(Із досвіду роботи КЗ БМР Білоцерківська міська ЦБС ім. П.Красножона) 

1 червня Україна, як і весь світ, відзначає одразу два свята – Міжнародний день захисту дітей та Всесвітній день батьків. Ці свята пов’язані між собою, адже гарні батьки все своє життя оберігають дітей та хвилюються за них, незважаючи на вік та життєві обставини. Бо діти – це найбільше багатство та подарунок долі. Вдячні діти завжди піклуються про своїх батьків, розуміють їхні потреби та дякують батькам за виховання.

Цього року, в умовах карантину, відзначення Міжнародного дня захисту дітей, як і низки інших свят, відбувалося в режимі онлайн. 3 26 травня по 1 червня бібліотекарі філії №4 КЗ БМР Білоцерківська міська ЦБС ім. П.Красножона провели флешмоб «Дякую батькам…», участь в якому взяли читачі різного віку.

Усі ми любимо наших батьків, але часто нам не вистачає часу чи сміливості розповісти їм про нашу любов, адже вдячність – це почуття, якому людина вчиться з дитинства. Флешмоб, проведений фахівцями книгозбірні, став чудовим приводом, щоб подякувати своїм батькам за турботу, любов та підтримку.

Дякуємо всім, хто долучився до online-флешмобу #дякую_батькам.

 

Світлана Линник

зав. філією №4 КЗ БМР Білоцерківська 

міська ЦБС ім. П.Красножона , Київська обл.