Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Баришівська ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради в рамках проєкту «100000 книг для сільських бібліотек» безкоштовно отримала 66 книг для кожної бібліотеки Баришівської ОТГ від Фундації Дарини Жолдак, та «Нової пошти»

 

Матеріал поданий без змін

 

Подарунок для бібліотек Баришівської ОТГ

(З досвіду роботи Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради Київської області)

Фундація Дарини Жолдак займається проєктами з популяризації читання, розвитку української мови, культури та мистецтва. Баришівська  ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради    в рамках проєкту «100000 книг для сільських бібліотек»  безкоштовно отримала  66 книг (по 3) для кожної бібліотеки  Баришівської ОТГ від  Фундації Дарини Жолдак, та «Нової пошти».

Її  оперативно доставив у Баришівську центральну бібліотеку для дорослих кур’єр «Нової пошти» С.Безкоровайний та передав директору ЦБС Г.В.Пацаловській.  Після закінчення карантину  читачі-діти   бібліотек громади отримають нові інтерактивні книги. Казки Шарля Перро «Спляча красуня» з ілюстраціями Івана Кравця та «Кіт у чоботях»  з ілюстрацією Марти Кошулінської.

Крім самого тексту казок, книги містить питання для роздумів, фантазій та ігор. І буде корисною для батьків, вчителів, вихователів.

Ці казки  мають доповнену віртуальну реальність. скориставшись мобільним додатком  та інструкцією, що розміщена  на звороті  обкладинки книги можна оживити героїв казок, робити з ними фото, відео, або слухати казку на доступних мовах.

 

Лавріненко Н.І.

зав. методично-бібліографічним

відділом Баришівської ЦБС