Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

До Дня пам’яті та примирення та 75-річчя Перемоги у Другій світовій війні Баришівська ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради провела поетичний флешмоб «Рокам ніколи пам’яті не стерти»

 Матеріал поданий без змін

 Онлайн читання

«Рокам ніколи пам’яті не стерти»

(З досвіду роботи Баришівської централізованої бібліотечної системи Київської області)

 

До Дня пам’яті та примирення та 75-річчя Перемоги у Другій світовій війні Баришівська ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради провела  поетичний флешмоб «Рокам ніколи пам’яті не стерти» в рамках, організованого відділом культури та туризму Баришівської селищної ради «Марафону віртуальної пам’яті» (#ВіртуальнийМарафонПамяті). Участь у флешмобі взяли Баришівська центральна бібліотека для дорослих, Баришівська бібліотека для дітей, сільські бібліотеки-філіали сіл Коржі, Гостролуччя, Волошинівка, Поділля, Рудницьке, Сезенків, Корніївка, Лук’янівка, Селичівка, Сезенків, Борщів,Лукаші, Масківці, Перемога, Бзів.

Приємно, шо поетичні рядки українських поетів про Другу світову війну прочитали читачі-діти та молодь громади, серед них К.Лафіцька (с. Волошинівка), А. Гранько (с. Пасічна), Д.Приходько, Н.Кононович, В.Биба (смт Баришівка), І.Капиця (с. Лук’янівка), Д.Рихлик (с. Перемога), Р. Євдокимов (с. Рудницьке) та інші. 

Баришівська центральна бібліотека для дорослих познайомила з книгами про війну на Баришівщині, що представлені на книжковій виставці «Вклонися подвигу солдата» та рекомендаційним списком літератури «Нам не забути днів війни, у нашій пам’яті вони.( Друга Світова війна у художніх творах письменників- земляків)

 

Зав. методично-бібліографічним відділом 

Баришівської ЦБС

Лавріненко Н.І.