Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліотечні фахівці КЗ БМР Білоцерківської міської ЦБС продовжують роботу онлайн.

 Матеріал поданий без змін

Бібліотеки на карантині… Працюємо онлайн!

(З досвіду роботи КЗ БМР Білоцерківська міська ЦБС ім. П.Красножона Київської області)

 

Бібліотечні фахівці міської ЦБС продовжують роботу онлайн.

Бібліотекарі філії №6 запросили читайликів взяти участь у онлайн виставці-конкурсі поробок та листівок до Дня Матері «До землі вам, матусі уклін!». Також читачі залюбки приєдналися до  онлайн флешмобу #Поетична_стежина_миру, присвяченого 75-річчю Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. Бібліотечні фахівці запропонували увазі користувачів й онлайн майстер-клас «Мак – квітка пам’яті»

https://www.facebook.com/groups/1453640774820012/

На сторінці бібліотеки-філії №1 «Книжкова фантазія» https://www.facebook.com/bib.filial для дітей на своїх друзів знову очікує бібліотечний котик Кузя – улюбленець дітвори з лялькового бібліотечного театру. Він читає вірші про котика і мишку та бегемота, який не любив митися та розповідає багато цікавинок. Надзвичайно цікавим є «Казковий бібліовечір для любої малечі».

До участі в загальноміському конкурсі на краще виконання творів Ліни Костенко «Поезія… – безсмертний дотик до душі», який щорічно проводиться в центральній бібліотеці https://www.facebook.com/groups/196617491547858/, а цього року відбувається в онлайн-режимі, долучилися, окрім білоцерківців,  читачі Чугуївської централізованої бібліотечної системи (Харківська область). Учасники конкурсу розміщують відео своїх виступів на сторінці книгозбірні у мережі Фейсбук.

Дар’я Данилко, читачка бібліотеки-філії №4, презентувала на сторінці книгозбірні свій власний вірш «Що ви думаєте?». А маленька Марійка Джуган, яка дуже полюбляє готувати смаколики за рецептами, що надруковані в журналі «В гостях у казки», зробила свій оригінальний кулінарний шедевр «Фруктові фантазії», фото якого розмістила на сторінці книгозбірні. Жоден малюк не відмовиться від чудового фруктового десерту, який готується за лічені хвилини. 

https://www.facebook.com/groups/228098200958664/

Продовжує свою роботу виставкова зала при бібліотеці-філії №8. Започаткована онлайн-виставка історичних фотографій про Білу Церкву «Пам’яті не меркнуть сторінки» до 75-річчя Перемоги у Другій світовій війні. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=677290139726489&id=100023365264524

Працівники ЦБС знайомлять своїх читачів з новинками літератури, цікавими фактами з життя письменників, нагадують про знаменні  та пам’ятні дати календаря.

Олена Бульда

гол. методист відділу методичної та бібліографічної роботи 

КЗ БМР Білоцерківська міська ЦБС ім. П.Красножона

Київської області