Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Креативно, весело й цікаво проводить своє дозвілля молодь у Новій Буді

 

«Весна надії, радості, любові»

(з досвіду роботи бібліотеки-філії с. Нова Буда Бородянської РЦБС Київської області)

Креативно, весело й цікаво проводить своє дозвілля молодь у Новій Буді. Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня хлопці та дівчата зібрались у місцевій бібліотеці на літературно-розважальне свято «Весна надії, радості, любові». Зустріч молоді проходила у форматі телевізійної гри «Хто зверху?» і мала на меті сприяти інтелектуальному розвитку особистості, згуртуванню юних новобудців задля спільного проведення дозвілля. 

Ведучою конкурсної програми була читачка бібліотеки Віра Пилипенко. У змаганнях взяли участь дві команди – команда хлопців та команда дівчат. Щоб перемогти, дівчатам довелося запитати себе: що вони знають про протилежну стать? Хлопці, в свою чергу, повинні були зробити те ж саме щодо дівчат. Конкурсні завдання передбачали добрі знання української та світової літератури, кмітливість, фізичну вправність та спритність. Своєрідна дуель  між командами була поділена на раунди, що складалися з бліцопитувань, різних конкурсів та змагальних ігор. 

Справедливе журі у складі Галини Недогибченко, завідуючої книгозбірні  Марії Ольгашко та Ірини Міхлевської, читачок закладу, визначило переможця.  Але головним переможцем святкового заходу був чудовий настрій, дружнє спілкування і позитив! Наприкінці заходу дівчат очікував від опонентів гри сюрприз - квіти

Спільними зусиллями завідуючої, активу бібліотеки та читачів юнацького віку в Новобудській бібліотеці-філії в цей день було створено всі умови для розвитку особистості. Через атмосферу добра, дружби, гумору, котрі панували під час конкурсних змагань, був забезпечений гарний емоційний настрій усім присутнім.

Валентина Вашуленко,

директор Бородянської РЦБС

Київської області