Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Підсумкова нарада

 Матеріал поданий без змін

Підсумкова нарада

(З досвіду роботи Таращанської РЦБС Київської області)

 

 

20 лютого в читальній залі центральної районної бібліотеки відбулася підсумкова нарада працівників культури Таращанського району.

В нараді взяли участь директори, завідувачі та художні керівники сільських будинків культури, завідувачі сільських клубів, завідувачі та бібліотекарі сільських бібліотек, керівники та спеціалісти районних  установ культури.

Розпочалась нарада з виступу  завідуючої сектором культури, молоді та спорту Таращанської РДА І. А. Удовенко.  Вона акцентувала  увагу присутніх на впровадження нових, сучасних методів роботи в закладах культури району.

Директор районного будинку культури Г. В. Тимошенко підвела підсумки реалізації культурно-мистецьких проектів клубними закладами в 2019 році та окреслила завдання на 2020 рік.

Голова профспілкового комітету клубних працівників Таращанського району О. В. Сидоренко вручила подяки за багаторічну сумлінну працю в галузі культури директорам сільських Будинків культури, а саме: Силенко М. П. (с. Лісовичі), Дончену М. О. (с. Ківшовата), Нечитайлу М. С. (с. В. Кут). Керівнику  народного аматорського фольклорного гурту «Козацькі розваги» Ківшоватського СБК Спасюку А. А. було вручено вітальну адресу у зв’язку із виходом на заслужений відпочинок.

В свою чергу, директор централізованої бібліотечної системи О. В. Ратушна розповіла про роботу книгозбірень району у 2019 році та запропонувала присутнім переглянути відео-брифінг заступника міністра культури, молоді та спорту І. І. Подоляк «Стратегія розвитку бібліотек і повернення культури читання».

Про результативну учать у проекті «Центр молодіжних інновацій» йшлося в інформації І. А. Удовенко, як випускниці курсу спеціалізованого тренінгу Програми «Молодіжний працівник – 2019. Громадянська освіта».

Проблемами і досвідом роботи сільських закладів культури поділились М. О. Донченко (директор Ківшоватського сільського Будинку культури) та Т. І. Коваль (завідуюча Северинівською сільською бібліотекою).

По закінченні підсумкової наради  її учасники  разом з представниками трудових колективів,  мешканцями міста вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні під час поетично-патріотичних читань «Рядки, написані любов’ю і слізьми».

І. Мовчан,

завідуюча організаційно-методичним відділом

Таращанської ЦРБ

Київської області