Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Підсумкова нарада бібліотечних працівників Бородянської РЦБС

 

«Бібліотеки Бородянщини у 2019 році

і їх місце в суспільному житті громади»

(Підсумкова нарада бібліотечних працівників Бородянської РЦБС)

 

31 січня у малому залі Бородянського Палацу культури ім. Т.Г. Шевченка відбулася підсумкова нарада бібліотечних працівників РЦБС. Участь у нараді взяв Леонід Болясов, керівник апарату Бородянської райдержадміністрації, куратор галузі культури.

Діяльність Бородянської районної централізованої бібліотечної системи у 2019 році проаналізувала її директор Валентина Вашуленко. Вона представила слайд-презентацію, під час перегляду якої було детально висвітлено: здобутки бібліотек району з формування та зберігання документальних ресурсів, впровадження інформаційних технологій і сучасних форм бібліосервісу в бібліотечну практику, сприяння національно-патріотичному вихованню населення, популяризації краєзнавства, відзначення знаменних і пам’ятних дат, задоволення інформаційних, професійних, освітніх та культурно-творчих інтересів різних категорій користувачів. Йшлося також про результати поповнення та очищення бібліотечних фондів, співпрацю з місцевими органами влади по залученню коштів на оновлення бібліотечних фондів і простору бібліотек.

Також було наголошено на важливій ролі працівників бібліотечних установ в реалізації національної програми цифрової грамотності населення через онлайн-платформу «Дія. Цифрова освіта».

Леонід Болясов у своєму зверненні подякував працівникам бібліотечних установ за проведену роботу та добру співпрацю з сільськими громадами і побажав всім професійного зростання, творчої наснаги та нових здобутків. Наголосив на продовженні співпраці з освітніми установами, громадськими організаціями і представниками місцевого самоврядування та висвітлення діяльності бібліотечної системи в ЗМІ.

На нараді Подякою Бородянської ЦБС було відзначено провідного методиста Ганну Некрутенко за багаторічну сумлінну працю, відданість обраній справі, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток бібліотечної галузі Бородянщини та з нагоди 50-річчя трудової діяльності.

 

Валентина Вашуленко,

директор Бородянської

РЦБС Київської області