Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

В читальному залі Баришівської центральної бібліотеки для дорослих відкрита виставка картин та проєктів члена Київської обласної національної спілки художників України Володимира Сергійовича Тітуленка.

 

Виставка художника Володимира Тітуленка в Баришівській центральній бібліотеці для дорослих

(З досвіду роботи Баришівської централізованої бібліотечної системи відділу культури та туризму Баришівської селищної ради)

В  читальному залі  Баришівської центральної бібліотеки для дорослих відкрита виставка картин та проєктів  члена   Київської обласної національної спілки художників України, члена  громадської  організації «Спілка митців Баришівщини «Білий квадрат» Володимира  Сергійовича  Тітуленка. Це перша ювілейна виставка творів художника у Баришівці, присвячена 80-річчю з дня його народження.

В селі Русанів Броварського району подружжя Тітуленків  облаштувало першу в Україні «Галерею на хуторі». Стараннями господарів  тут постійно проводяться виставки робіт юних художників.

30 жовтня 2019 року баришівчани мали змогу познайомитися з митцем та його творчістю під час презентації проєкту-меморіалу «Баришівський котел».

Володимир Сергійович – художник-монументаліст,  працює в галузі монументально-декоративного мистецтва, виконував  архітектурну роботу в багатьох  містах колишнього  СРСР та за кордоном.   Тітулененко В.С. часто співпрацює з громадами Баришівського краю. Так був створений Хрест, на території церкви, в с. Перемога, як символ відродження села, що було повністю спалене під час Другої світової війни і церква - єдина споруда, яка вціліла. 

У вересні 2019 року в с. Перемога була проведена презентація «Православного дому». Будівля з просторою залою була збудована за проектом В.С. Тітуленка. «Православний дім» призначений для проведення церковно-культурних заходів.

Виставки  живопису художника проводилися в Україні, Фінляндії, США,Канаді. 

Запрошуємо всіх бажаючих до Баришівської  центральної  бібліотеки для дорослих познайомитися з творчістю Володимира Сергійовича Тітуленка.

Н.І.Лавріненко,

зав. методично-бібліографічним

відділом  Баришівської ЦБС Київської області