Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Зустріч «Герої нашого часу» для читачів-учнів Сквирської ЗОШ І-ІІІст. №5 9 класу

 

Зустріч «Герої нашого часу»

(З досвіду роботи Сквирської РЦБС Київської області)

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави перебувають на Сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

З нагоди Дня захисника України 11 жовтня 2019 року в Сквирській центральній дитячій бібліотеці було організовано зустріч «Герої нашого часу» для читачів-учнів Сквирської ЗОШ І-ІІІст. №5 9 класу (класний керівник: Валентиною Клюй). На захід запрошений учасник АТО Віталій Крученюк та волонтер, місцева поетеса  Людмила Гриценко

 Віталій Крученюк розповів дітям про те, як потрапив на війну, про свою військову спеціальність і бойові будні, про щоденний побут, турботу волонтерів та про маленькі радощі, які отримував від дітвори у вигляді малюнків, оберегів, вітальних листівок. Людмила Гриценко переймається долею земляків, які пройшли і проходять шляхами війни, і своєю творчістю намагається їх підтримати. Поетеса зачитувала власні вірші - посвяти учасникам АТО. Від читачів-учнів та бібліотечного колективу звучали слова шани і подяки та були вручені подарунки гостям зустрічі. 

Захід провели заступник директора по роботі з дітьми Жанна Панченко та бібліотекар відділу обслуговування Любов Онопрієнко.