Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

м.Вишневе відзначило День міста.

 

День міста у Вишневому

(З досвіду роботи Києво-Святошинської РЦБС Київської області)

 

У неділю, 8 вересня, м.Вишневе, що на Київщині, відзначило День міста. З цієї нагоди на центральній вулиці міста відбулася святкова панорамна програма..

Не залишилися осторонь свята і працівники Києво-Святошинської центральної районної бібліотеки для дорослих. Для мешканців та гостей міста було презентовано книжково-інформаційну виставку «Вишневе – місто духовності та добра». На стенді представлені книги по історії міста, видатних людей Вишневого, твори місцевих письменників та поетів,  видання бібліотеки.

На центральній алеї міста вирував дитячий фестиваль «Професії міста Вишневого», де професію бібліотекаря представляли працівники Вишнівської міської бібліотеки для дітей. Діти спробували себе у ролі бібліотекарів – заповнювали читацькі формуляри (хто ще не був записаний до бібліотеки), рекомендували книги читачам, навчались користуватися каталогом, виконували творчі завдання, декламували свої улюблені вірші.

Протягом чотирьох годин біля бібліотечного містечка було весело, яскраво, гамірно.

До чергової річниці міста було видано альбоми «Вишневе в старій фотографії. Історія та особистості» та «Дзюдо. Перші 35 років. Вишневе». Видання були презентовані на святкуванні Дня міста. Декілька примірників цих видань були подаровані Києво-Святошинській центральній районній бібліотеці для дорослих.