Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Для маленьких відвідувачів було проведено День відкритих дверей

 

"Перші кроки до бібліотеки"

(з досвіду роботи Оранської сільської бібліотеки – філіалу №7 Іванківської РЦБС)

 

Книга - це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв та традицій.

З метою виховання любові дітей  до читання, дбайливого ставлення до книги, уміння орієнтуватися у величезному просторі  книг, 6 вересня до Оранської сільської бібліотеки – філіалу №7 Іванківської РЦБС завітали учні перших класів місцевої школи.   Першокласники прийшли до книгозбірні вперше, тож з неабиякою цікавістю роздивлялася стелажі із книгами та періодикою. Бібліотекар Людмила Сингаєвська ознайомила їх з життям книгозбірні, правилами користування книгами та поведінки в бібліотеці, з тими цікавими, незвіданими таємницями, які зберігають у собі кожна книга чи журнал, провела екскурсію бібліотекою та проінформувала  про нові надходження літератури для дітей.

Для маленьких відвідувачів було проведено День відкритих дверей "Перші кроки до бібліотеки", під час якого відбулася їхня посвята в читачі, а також діти взяли участь в бібліотечному уроці "Подорож морем Преси", присвяченому періодичним виданням бібліотеки. 

Наприкінці заходу першокласники  записалися до бібліотеки  та стали  її читачами. 

Людмила Сингаєвська,

бібліотекар б/ф №7 с. Оране

Іванківської РЦБС Київської області