Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Творча зустріч з дітьми

 

Матеріал поданий без змін

«Письменники рідного краю»

(З досвіду роботи сільської бібліотеки-філії с. Музичі Києво-Святошинської районної ЦБС Київської області)

 

25 червня у бібліотеці – філії с.Музичі разом з бібліотекою – філією с.Княжичі Києво –Святошинської районної ЦБС  була проведена творча зустріч з дітьми «Письменники рідного краю». Підготувала та провела захід постійний користувач нашою бібліотекою Долецька Любов,яка читала дітям цікаві та патріотичні вірші автором яких вона є сама.

Народилась Долецька Любов Григорівна 24 березня 1987 року в селі Наушки,Бурятія,в сім`ї лікарів. Мати,Хоролець Олена Сергіївна, дитячий лікар. Тато, Хоролець Григорій Олексійович, військовий лікар, тому сім`я часто переїздила з однієї частини до іншої. Любов молодша донька, в неї є старший брат Олексій та старша сестра, Ганна.

В 1993 році родина Хорольців нарешті повертається на Україну і оселяється в смт.Десна, військове містечко в Чернігівській області. Там Любов пішла до школи, потім до гімназії, там проходить її дитинство і пишуться перші вірші,деякі видаються в шкільній газеті.

В 2004 році Любов закінчила Деснянську гімназію і вступила до Національного авіаційного університету в місті Києві. В 2009 році отримала два дипломи,з спеціальності інженер – землевпорядник і фінанси(друга вища освіта). З 2008 по 2013 роки працювала оцінювачем в компаніях з оцінки рухомого та нерухомого майна.

В 2013 році вийшла заміж, переїхала до с.Княжичі, Києво – Святошинського району,Київської області, де і проживає на даний час. Має двох дітей: Марія 5 років(виступає публічно з віршами мами) і  синок Даміан,8 місяців. На даний час Любов знаходиться в декретній відпустці і продовжує писати вірші.

Щиро дякую постійному користувачу нашої бібліотеки,учню 7 класу Музичанської ЗОШ 1-3 ступенів,Шталтовному Івану за допомогу у проведенні  заходу.