Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Районний семінар: «Бібліотеки та їх внесок у формування національної свідомості і патріотизму»

 

Районний семінар ««Бібліотеки та їх внесок у формування національної свідомості і патріотизму»

 

(З досвіду роботи Сквирської централізованої бібліотечної системи Київської області)

 

26 червня в актовій залі Сквирської дитячої школи мистецтв для бібліотечних працівників відбувся районний семінар: «Бібліотеки та їх внесок у формування національної свідомості і патріотизму». У семінарі взяла участь головний спеціаліст відділу культури Сквирської РДА Київської області Іванько Оксана Станіславівна. Вона акцентувала увагу на тому, що національно-патріотичне виховання є одним з основних у системі виховних завдань сучасних бібліотек та побажала всім учасникам успіхів і плідної роботи. 

Відкрила семінар директор централізованої бібліотечної системи Світлана Димань, яка наголосила на важливих аспектах національно - патріотичного виховання, як домінуючого напрямку роботи.

Почався семінар з перегляду мультимедійної презентації «Національно - патріотичне виховання в бібліотеках Сквирської централізованої бібліотечної системи», яку підготувала методист Олександра Криворучко.

З консультацією «Аспекти національно - патріотичної діяльності публічних бібліотек» виступила перед колегами завідувач методично - бібліографічним відділом ЦРБ Оксана Данілова.

Зацікавили колег мультимедійні презентації: «Національно - патріотичне виховання молоді в контексті сучасності» та «Патріотичне виховання дітей: виклики часу і завдання бібліотек» підготували:  завідувач відділу обслуговування центральної районної бібліотеки Олена Побережник та заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Жанна Панченко.