Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Батько й мати - найрідніші, найближчі кожному з нас люди

 

«Шануй батька, шануй неньку!»

(З досвіду роботи КЗ БРР «Броварська РЦБС» Київської області)

 

28 травня 2019 року в Центральній районній бібліотеці КЗ БРР «Броварська РЦБС» відбулося засідання дитячого краєзнавчого клубу «Дивокрай», тема якого «Шануй батька, шануй неньку!» (до Всесвітнього дня батьків та до Дня Батька).

У засіданні взяли участь діти пришкільного літнього табору, загони «Доміно» і «Живчик» та їх керівники Ніколаєнко Ніна Миколаївна, Селезньова Анна Сергіївна та Канюра Аліна Петрівна.

Керівник клубу, Бабіч Тетяна Євгеніївна, познайомила дітей зі святами та підкреслила про те, що батько й мати  - найрідніші, найближчі кожному з нас люди. Від них ми одержуємо життя. Із перших днів нас завжди опікують тато й мама. Вони нам співають колискові, вчать ходити, вимовляти перші слова, взувати черевики, защеплювати ґудзики тощо.

Бабіч Т.Є. закликала дітей шанувати батьків, дякувати їм за любов та ласку, за тепло сердець, за недоспані ночі; за все, що можна вкласти в одне слово – турбота.

Гостям бібліотеки було запропоновано переглянути короткі відеоролики: «Thank You Mom», «Свинка Пеппа на роботі у тата Свина» та прослухати пісню Наталії Май «Тата і мами».

Усі бажаючі мали змогу відповісти на запитання вікторини «За що я люблю своїх тата і маму», після якої  бібліотекар Тетяна Євгеніївна прочитала гумористичні вірші «Батьки чомучки» та «Новий закон».

На завершення засідання члени клубу та бібліотекар Бабіч Тетяна Євгеніївна зробили загальне фото на згадку.

Запрошуємо до нашої книжкової світлиці.

 

Тетяна Бабіч,

бібліотекар І-ї категорії

відділу обслуговування ЦРБ

КЗ БРР «Броварська РЦБС»

Київської  області