Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Інформаційна година

 «Здорове покоління – сильна держава»

(З досвіду роботи Сквирської централізованої бібліотечної системи Київської області)

 

Бібліотека, як соціальний інститут, покликана відповідати на нові вимоги суспільства, а тому сприяння формуванню здорового способу життя, його популяризація, залучення до спорту є одним із найактуальніших напрямків у бібліотечній роботі. 

В рамках Всеукраїнського Тижня громадського здоров’я у бібліотеках Сквирщини Київської області було проведено: інформаційну годину «Здоровим бути модно» (Рогізнянська бібліотека–філія, 07.04), годину спілкування «Будьте здоровими, сильними, дужими» (Антонівська бібліотека–філія, 07.04), інформхвилинку «Як стати здоровим і щасливим?» (Мовчанівська бібліотека – філія, 12.04), годину здоров’я «Я здоров’я бережу – сам собі допоможу» (Малоєрчиківська бібліотека – філія, 13.04), «Мистецтво бути здоровим» (Великоєрчиківська  бібліотека – філія, 13.04). У Сквирській центральній дитячій бібліотеці було оформлено книжкову виставку «Здорове покоління – сильна держава».

Треба зазначити, що всі заходи проходили за активної участі читачів різного віку. Ця тема, як виявляється, дуже цікава і актуальна для всіх. І це – чудово!

Здорова нація – сильна держава!