Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«У світі мрій, добра та пригод»

 

Книга скликає друзів

( З досвіду роботи Баришівської централізованої бібліотечної системи Київської області)

2 квітня у Баришівській бібліотеці для дітей Київської області  проведена літературна мандрівка  «У світі мрій, добра та пригод», яка була присвячена Міжнародному дню дитячої книги , що відзначається в день народження великого казкаря Г. Х. Андерсена.

У мандрівку вирушили читачі-учні 3-В класу Баришівського НВК(кл. керівник: Л.О.Волошина). Завідуюча бібліотекою О.І Биба відкрила захід розповіддю про започаткування свята і запропонувала читачам-учням переглянути відеоролик про життєвий і творчий шлях Г.Х.Андерсена.         

Перу чарівного казкаря належать романи, п’єси , вірші, проте в літературі він залишився,як автор казок, з яких  найвідоміші : «Гидке каченя», «Дюймовочка», «Стійкий олов’яний солдатик», «Кресало» та інші. А ще діти переглянули мультфільм «Дюймовочка».

Провідний бібліотекар О.М.Вовк провела екскурсію-подорож по книжкових скарбах бібліотеки, показала найцікавіші ,яскраві  і сучасні видання,які нещодавно з’явилася на полицях, а також ознайомила з книжковою виставкою  «В гостях у казки».

 

Ю. Гранько,

провідний бібліотекар 

Баришівської бібліотеки для дітей

Київської області