Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

20 лютого ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні

 

Вшанування Героїв Небесної Сотні в бібліотеках Сквирщини Київської області

20 лютого ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні, справжніх Героїв, які змінили хід історії нашої країни, віддали свої життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людей та європейське майбутнє України. 

В цей день в Сквирській центральній районній бібліотеці Київської області для читачів старшого шкільного віку – учнів 10 класу ЗОШ №1(вчитель Н.В.Стригун) було проведено захід – погляд в історію «Нові часи – нові Герої». Завідувач відділу обслуговування Олена Побережник ознайомила читачів з історичним і суспільним значенням Революції Гідності і запропонувала  переглянути викладку літератури «Герої не вмирають».

Бібліотекарі та читачі активно долучилися до Всеукраїнської акції «Ангели пам’яті» та разом виготовили паперових ангелів, яких розвісили на Дереві пам’яті біля пам’ятника Героям Небесної Сотні. 

Цикли масових заходів, присвячених вшануванню пам’яті Героїв Небесної сотні  було проведені в усіх сільських бібліотеках Сквирської РЦБС Київської області.