Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Олімпійський тиждень 2018 року

 Олімпійський тиждень 2018  року

(З досвіду роботи Баришівської РЦБС Київської області)

   

Олімпійський тиждень - це всеукраїнський спортивно-видовищний захід,спрямований на популяризацію спорту,здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.

    У Баришівській районній бібліотеці для дітей 11 вересня відбулося засідання круглого столу за темою «Олімпійський рух в Україні», який проходив в рамках Олімпійського тижня. На захід були запрошені  читачі-учні 7-А класу Баришівської ЗОШ ім. М. Зерова та 7-В і 8-В кл. Баришівського НВК.  

     Круглий стіл було підготовлено працівниками Баришівської районної бібліотеки для дітей спільно з методичним кабінетом, відділом молоді та спорту, управління освіти, молоді та спорту Баришіської РДА.

    Провідний бібліотекар Л. І. Германчук  розповіла про те, як і коли зародились Олімпійські ігри і про спортсменів України, які  брали участь в Олімпіадах і здобули золоті і срібні медалі.

   Наш  Баришівський край пишається досягненнями земляків, які здобули чималі успіхи у спорті і отримали багато нагород і медалей. Про свої спортивні досягнення розповіли гості, які взяли участь у заході, це: У. І. Амбарцумян - майстер спорту України із сидячого волейболу «Інваспорт», М. Г. Крячок - тренер, В. А. Міщенко - тренер Київського «Інваспорту», Д. Семенюк - учень 7-В класу Баришівського НВК, займається тайським боксом і має багато перемог, О. В. Балицький - ультрамарафонець, Т. Тончук - учень 4-В класу Баришівської ЗОШ ім. М.Зерова, займається тайським боксом .

    Діти,  з цікавістю переглянули відео ролик: «Цікаві факти про олімпійські ігри» та ознайомились з літературою з фонду бібліотеки про спорт і видатних спортсменів.

 Ю. Гранько

провідний бібліотекар

 Баришівської районної бібліотеки для дітей

Київської області