Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

На всіх вітрилах помчимось у літо

 На всіх вітрилах помчимось у літо

(З досвіду роботи Баришівської централізованої бібліотечної системи Київської області)

       

З теплом і радістю, а ще з довгоочікуваними канікулами приходить до дітей літо. Щоб кожний день був цікавим і корисним працівники Баришівської районної бібліотеки для дітей тісно співпрацюють з пришкільними оздоровчими таборами. 

      11 червня до бібліотеки завітали діти, які відвідують табір «Веселка» Баришівського НВК, разом з своїми наставниками-педагогами Л. О. Примою, В. Г. Летяк та С. І. Тивоненко.

       В бібліотеці вони зустрілися з літературними героями, відгадували загадки, подорожували «Країною непрочитаних книг». Цікавою була літературна вікторина «Ці незабутні казки». Під час проведення інформаційного марафону «Журнальний барвограй», діти дізналися про новинки періодики, які є в книгозбірні. А ще мали змогу проявити свої знання, ерудицію  та кмітливість під час проведення інтелектуальної гри «Подорож у країну Логіки».

      Юні відвідувачі мали змогу переглянути корисний мультик «Де чатує небезпека?», щоб літо для дітей було радісним і безпечним.

     Книга – неоціненне джерело мудрості, знань, вона вчить і розважає. Запрошуємо всіх дітей влітку до бібліотеки на зустріч з прекрасним світом книг. Адже кожна книга – нова знахідка, нове відкриття.

Ю. Гранько

провідний бібліотекар 

 Баришівської  районної бібліотеки для дітей

Київської області