Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Люба бабуся»

 «Люба бабуся»

(З досвіду роботи Ставищенської РЦБС Київської області)

 

В Ставищенській районній бібліотеці для дітей  спільно з читачами-учнями 2-х класів НВК №1 (вихователь: О. С. Ковалів) проведено родинне свято «Люба бабуся», присвячене найріднішим людям – бабусям. На свято були запрошені бабусі, мами, тата.  Ведуча свята, бібліотекар Н. І. Шушківська, зазначила, що з давніх-давен охоронцем родинного вогнища була богиня Берегиня.  Ця Берегиня – наші бабусі. Бабусі, невтомні трудівниці, - печуть, варять ,онуків люблять і доглядають.

Читачі старанно підготувалися до свята –  співали пісні, декламували вірші, подарували бабусям подарунки, які зробили власноруч для найрідніших. А запашний коровай, піднесений бабусям, всім дуже сподобався. Діти спільно з бабусями взяли активну участь в конкурсах, іграх.

 Бабуся Поліни і Даші Швець заспівала для діток колискову, а  всі разом - «Многая  літа».

Частіше говоріть дорогим людям, що ви їх любите, цінуєте. Бабусі старенькі і молоді! Ми низько вклоняємось вам за недоспані ночі, за те, що ви є, за те, що вмієте разом з нами переборювати наші проблеми, радіти, сміятись, поділяти наші захоплення. Ми всі вас любимо, наші невтомні берегині!

Л. М. Васильєва

завідуюча Ставищенською районною 

бібліотекою для дітей 

Київської області