Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

«Подаруй бібліотеці книгу – поділися мудрістю!»

 «Подаруй бібліотеці книгу – поділися мудрістю!»

 (з досвіду роботи КЗ БРР «Броварська РЦБС» Київської області)

 

14 лютого 2018 року з нагоди відзначення Міжнародного дня дарування книг Броварська центральна районна бібліотека провела щорічну Всеукраїнську доброчинну акцію «Подаруй бібліотеці книгу!» та запрошує усіх охочих взяти у ній участь. Акція відбувається з метою виховання бережливого ставлення до книги як до джерела знань, підвищення престижу читаючого суспільства, а також спрямована на поповнення бібліотечних фондів цікавою літературою з усіх галузей знань для наших читачів 

Дуже приємно, що на наш заклик відразу відгукнувся депутат Верховної Ради України, член Народного Руху України Кишкар Павло Миколайович, який здійснив для Броварської центральної районної бібліотеки передплату періодичних видань на суму 3 065 грн (з березня по грудень 2018 року) – дитячих журналів «АБВГДейка малюка», «Зайчик», «Веселі саморобки», «Веселі картинки», «Візерунок у долонях», «Крилаті», «Джміль», «Малюк Котя», «Мурзилка», «Умійко», «Світ дитини», «Бисер», «ВДГ», «Жасмин».

Завдяки активній громадянській позиції та громадській діяльності народного депутата України Кишкаря П. М. у Броварській центральній районній бібліотеці минулоріч було встановлено Wi-Fi, що надало можливість усім користувачам, які мають електронні гаджети, безкоштовно підключатися в бібліотеці до мережі Інтернет. Даною послугою можна користуватися і протягом 2018 року. 

Колектив Броварської центральної районної бібліотеки висловлює щиру подяку депутату Верховної Ради України Кишкарю Павлу Миколайовичу та його помічниці Лобасенко Олені за участь у доброчинній акції, ініціативність, готовність до співпраці й підтримку, та зичить їм, щоб їх енергія та високий професіоналізм і надалі плідно впливали на культурний розвиток держави. Великих творчих успіхів і здобутків на благо розквіту Української держави, духовності народу України від щирого серця бажають їм колектив та читачі Броварської центральної районної бібліотеки.

Шановні користувачі! Щорічна Всеукраїнська акція «Подаруй бібліотеці книгу!» триває. Сподіваємося і на вашу участь в доброчинному заході. Кожен подарунок важливий для нас, адже він дає можливість продовжити життя книзі, яка знову радуватиме свого читача. Подаруйте бібліотеці книгу – поділіться мудрістю!