Київська обласна бібліотека для дітей
Київська обласна бібліотека для дітей

У світі книги чарівної

В Київській обласній бібліотеці для дітей для читачів-учнів 2-х класів було проведено пізнавально-оглядову екскурсію під назвою «У світі книги чарівної».

Під час зустрічі читачі побували в захоплюючій мандрівці книжковим фондом бібліотеки, книжковими та тематичними виставками, що представлені у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів, відділі естетичного виховання та хол-галереї бібліотеки. Також діти познайомились з правилами користування книгою та бібліотекою.

Відео-презентація «Історія книги та перша бібліотека в Русі – Україні.» викликала жвавий інтерес та дискусію у присутніх. Читачі були також приємно вражені розповіддю про Київську обласну бібліотеку для дітей, як першу спеціалізовану бібліотеку для дітей в м. Києві, Україні та Європі.

Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашими читачами. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.