Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Лист віце-президента ГО "Українська асоціація працівників бібліотек для дітей" М. П. Зніщенка - щодо контролю питання з орендної плати бібліотечними закладами

 "11" червня  2018 року  № 01-09/136   

  Директорам обласних, районних, міських 

бібліотек для дітей

 

Шановні колеги!

Президія громадської організації "Українська асоціація працівників бібліотек для дітей" тримає на контролі питання, пов'язане з ліквідацією орендного тероризму, влаштованого міськими радами по відношенню до  обласних і районних бібліотек, що багато років  функціонують  на територіях міст і надають  безкоштовні  бібліотечні послуги міському населенню, в особі дітей, викладачів, батьків, всім різновидам навчальних закладів.

28 травня 2018 року направлено лист Прем'єр-міністру України  В. Б. Гройсману, з яким Ви маєте змогу ознайомитись  на сайті КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" в розділі ГО "Українська асоціація працівників бібліотек для дітей". 

Ми і надалі  будемо моніторити стан справ навколо порушеного  Президією громадської організації "Українська асоціація працівників бібліотек для дітей" орендного питання і повідомлятимемо Вам про  його результати.

Додаток: лист Президії громадської організації "Українська асоціація працівників бібліотек для дітей" № 01-09/124 від 28 травня 2018 року Прем'єр-міністру України В. Б. Гройсману на 2 арк.

 

З повагою

Від президії ГО "Українська асоціація 

працівників бібліотек для дітей",

Віце-президент ГО "Українська асоціація

працівників бібліотек для дітей",

кандидат історичних наук,

заслужений працівник культури України

М. П. Зніщенко