Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

"Директор школи" - часопис для директорів шкільних закладів та завідувачів шкільними бібліотеками Київської області

До уваги шановних директорів шкільних закладів та завідувачів шкільними бібліотеками Київської області!

Фонди Київської обласної бібліотеки для дітей містять багато видань шкільної тематики, серед яких чільне місце належить часопису «Директор школи». Цей часопис максимально ефективно допоможе директорам у розвитку навчального закладу та його керівника. Адже керівник навчального закладу, передусім, повинен уміти організовувати навчально-виховний процес та забезпечувати якісний контроль за ним. Часопис «Директор школи» інформує свого користувача про найактуальніші інновації в освіті, знайомить з досвідом колег та їхніми сучасними здобутками.

Даний часопис побудований за різноманітними розділами, зокрема: дискусійний клуб, психологія управління, інтерв’ю, міжнародний досвід, юридична консультація, погляд, актуально та інші, завдяки яким можна поглянути на шкільну освіту під іншим кутом зору.

Наприклад, героями рубрики «Давайте познайомимось» є керівники різних загальноосвітніх навчальних закладів, які є прикладом для своїх колег.

Керівники загальних навчальних закладів сучасного рівня повинні мати високу професійну та інтелектуальну компетенцію, тому в рубриці «Мистецтво управління» є можливість відкрити для себе нове бачення на систему освіти в Україні.

В Київській обласній бібліотеці для дітей існує електронний каталог, в якому Ви, шановні директори, маєте змогу ознайомитись з найактуальнішими статтями з обраних Вами часописів, зокрема часопису «Директор школи».


Інформацію підготувала
завідувач сектору відділу довідково-бібліографічної
та інформаційної роботи
Київської обласної бібліотеки для дітей
К. Ю. Кіслєнкова