Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Майстри Барішивщини – ювілею Київщини

23 червня в хол-галереї КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», відбулася презентація виставки - експозиції творчих робіт самодіяльних художників та аматорів декоративно-ужиткового мистецтва Баришівського району «Майстри Баришівщини – ювілею Київщини» в рамках обласного фестивалю творчості «Талантами славимо Київщину», присвяченого 85-річчю утворення Київської області.

З вітальним словом до присутніх звернувся М. П. Зніщенко – голова оргкомітету фестивалю, генеральний директор КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», кандидат історичних наук, заслужений працівник культури України,віце-президент Української Асоціації працівників бібліотек для дітей.

На виставці – презентації представлено 118 робіт від 18 майстрів творчого об’єднання Баришівського району «Білий квадрат»(засновниця Коваленко З. Г.) на базі Баришівської РЦБС (директор Г. В. Пацаловська)

В урочистостях взяли участь і привітали шановне товариство:

Биба О.Ів. – заступник директора Баришівської РЦБС по роботі з дітьми,

Лавріненко Н.Ів. – завідуюча методичним відділом Баришівської РЦБС.

Розповіді митців про свою творчість та відповіді на запитання ведучих та присутніх гостей були дуже цікавими і змістовними, а їх роботи захопили і полонили своєю красою всіх учасників презентації.

На завершення презентації М.П. Зніщенком були вручені Подяки творчому любительському об’єднанню Баришівщини “Білий квадрат» (очільник – З.Г.Коваленко) за творчу участь його митців у презентації, колективу Баришівської РЦБС (директор – Г.В.Пацоловська) за вагомий внесок в естетичне вихавання та активну роботу з творчою громадскістю Баришівського району, та пам’ятний подарунок (двотомник Ю. Сороки «Іван Богун») художнику – аматору, учаснику АТО Дронгалю А.Г. Ведучі, Л. В.Смисловська – завідувач відділу естетичного виховання, Л. В. Папуша – головний методист, органічно створювали святково-затишну атмосферу, а музика, талановито підібрана головним бібліотекарем В.А.Чернилевським, надихала на творчість.

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» запрошує всіх бажаючих відвідати виставку – експозицію «Майстри Баришівщини – ювілею Київщини» в хол-галереї бібліотеки (м. Київ, Русанівська набережна,12 з 10.00-17.00 з понеділка по п’ятницю) протягом червня-липня 2017 року.

Списки майстрів, що взяли участь в урочистій презентації(Переглянути) та майстрів, роботи яких представлені на виставці – експозиції(Переглянути), а також фотографії з презентації дивіться тут же нижче.