Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Чарівник без мантії і чарівної палички…

Чарівник без мантії і чарівної палички…
З досвіду роботи Ставищенської РЦБС Київської області

У сучасному бурхливому інформаційному середовищі важливим є питання: що читати дітям. А відповідь знає відомий український поет, прозаїк, казкар Олександр Дерманський. 26 грудня 2017 року у Ставищенській районній бібліотеці для дітей відбулася зустріч із найталановитішим і найпопулярнішим дитячим письменником сучасності, на яку завітали читачі – учні початкових класів Бесідської ЗОШ разом із вчителями та директором школи Стеценком Олександром Степановичем, бібліотекарі Ставищенської централізованої бібліотечної системи.

Сашко Дерманський розповідав про своїх кумедних, сміливих та відважних героїв, читав власні поетичні та прозові твори, відповідав на численні запитання малечі. Маленькі читачі підготували вітання письменнику, читали його вірші та відтворили сценічно перебування «У ресторані»… випадково, точніше уві сні». І песика із «латочкою на лапці» подарували автору. Під час автограф-сесії кожен бажаючий зміг придбати книжку Сашка Дерманського з автографом та побажаннями.

Завітав до учасників заходу Cвятий Миколай, який привітав усіх з наступаючим Новим роком та подарував дітям солодощі.

Щиро дякуємо Сашку Дерманському за чудову зустріч, цікаві книжки, приємне спілкування. Дякуємо Сергію Плахотнюку за сприяння в організаційних питаннях.

Висловлюємо велику вдячність Винокуровій Людмилі Анатоліївні, Рябокінь Зінаїді Борисівні, Совичу Павлу Петровичу, Смику Володимиру Васильовичу за фінансову підтримку, завдяки якій був організований і проведений захід та придбані книги Сашка Дерманського для читачів Ставищенської районної бібліотеки для дітей.

Н.Коваленко,
методист центральної районної бібліотеки