Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

День збройних сил України-20171211

День збройних сил України
в Баришівській районній бібліотеці для дітей Київської області

6 грудня — свято усіх чоловіків та хлопчиків, які бережуть спокій та мир у наших оселях, цих турботливих лицарів, завжди готових підставити сильне плече чарівній половині людства.

Тож з нагоди свята до Баришівської районної бібліотеки для дітей (завідувач – Биба О.І.) завітали читачі-учні 6-Б класу Баришівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. М. Зерова (класний керівник Л.І.Котвицька) разом з батьками.

Дівчатка вирішили привітати своїх однокласників, майбутніх захисників Вітчизни, з Днем Збройних сил України! Це були і гуморески, і вірш, і підготовлена ними стінгазета з фотографіями однокласників. Під кожним фото було розписано значення чоловічих імен.

Завідуюча бібліотекою О.І.Биба запропонувала хлопцям показати свої вміння, кмітливість і винахідливість у пізнавально-розважальних конкурсах . Учасники утворили дві команди: «Хортиця» - Лашун Артем, Медуниця Іван, Андряков Артем, Бурилко Микола, Поломар Альбіна та «Чайка» - Близнюк Олександр, Тимченко Максим, Винник Єгор, Вискочил Іван, Кульбеда Чеслав. Їм довелося змагатися в таких номінаціяах як: «Переклади слова українською», «Художній», «Козацька абетка», «Вправність», «Спостережливість», «Хто сильніший», «Черговий кухар», «Снайпер», «Хто швидше з’їсть вареник».

Підрахувавши бали, з’ясувалося, що перемогла дружба. Всім учасникам від бібліотеки були подаровані книги краєзнавчої тематики. Батьки пригостили всіх учасників свята солодощами.

Ю. Гранько, провідний бібліотекар
районної бібліотеки для дітей
Баришівської районної централізованої
бібліотечної системи Київської області