Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Гідність нації – її свобода

Гідність нації – її свобода
з досвіду роботи Таращанської РЦБС Київської області

21 листопада завідуюча Северинівською сільською бібліотекою Коваль Т.І. у тісній співпраці з шкільним бібліотекарем Шляхецькою Л.В. для читачів-учнів 1-7 класів організували бібліорепортаж «Гідність нації – її свобода».

Про події, що відбувалися на Майдані, його Героїв йшлося у розповідях працівників бібліотек. Зі сльозами на очах і тривогою у серці присутні переглянули відеоматеріали «Хроніка Майдану» і «Герої Небесної Сотні» та побачили ті страшні події, що коїлись у серці нашої країни. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували безсмертні душі майданівців, які віддали свої життя за те, щоб змінити хід історії нашої держави і дати українській нації шанс на гідне майбутнє.

Лунали цього дня і патріотичні твори, написані сучасними поетами, поетами-земляками та замальовки з фронту, зібрані у книзі «Героям слава». Огляд книжкової виставки «Незборима і єдина наша ненька-Україна» підготувала і провела завідувачка сільської книгозбірні.

Закінчився захід флешмобом «Україна – це ми», де бібліотекар Коваль Т.І. виконала одноіменну пісню, яку підтримали усі учасники зібрання.

Мовчан І., завідуюча
організаційно-методичним
відділом Таращанської ЦРБ