Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Рушники долі

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" пропонує Вашій увазі цікавий матеріал з досвіду роботи Воронківської сільської бібліотеки Бориспільського району Київської області (завідувач бібліотеки: Світлана Григор).

Зазначимо, що діяльність цієї бібліотеки завжди відрізняє активність у всіх напрямах бібліотечно-інформаційної роботи, патріотичність, високий професіоналізм. Ця бібліотека є справжнім сучасним соціокультурним осередком для своєї місцевої громади і окраса бібліотечної галузі Київської області.


В ПЕРЕГУКАХ ВІКІВ
(З досвіду роботи Воронківської сільської бібліотеки Бориспільського району Київської області)

Днями у селі Вороньків Бориспільського району Київської області відбулася допрем’єрна літературна зустріч творців книги про історію сіл Вороньків і Жереб’ятин під назвою «Рушники долі». В творчому доробку висвітлена майже 1000-літня історія Воронькова та 500-літня – Жереб’ятина. Сигнальне видання вже було презентовано на святі Дня села і тому книга викликала жвавий інтерес та резонанс. На цю зустріч прийшло багато гостей: місцеві жителі, що цікавляться історією, педагоги, бібліотекарі, сільський голова Ніна Яструб, місцеві ентузіасти - краєзнавці, земляки - патріоти, завдяки яким це видання скоро побачить світ. Всі вони причетні до написання новітньої історії цих двох населених пунктів.