Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Майбутнє, вільне від наркотиків

24 червня 2017 року в Мокрецькій сільській бібліотеці Калитянської селищної об’єднаної територіальної громади Броварського регіону було проведено молодіжну платформу «Майбутнє, вільне від наркотиків», присвячену Дню молоді, Міжнародному дню боротьби проти зловживання наркотиками та їх незаконного обігу, а також Дню Конституції України.

Бібліотекар Мокрецької бібліотеки Магдик Ганна Іванівна провела для вихованців дитячого будинку «Надія» історико-правовий лікбез «Конституція України: від гетьмана до Президента України», молодіжний дайджест «Молодь єднає Україну!», презентувала тематичну книжково-ілюстративну виставку «Україно моя, я для тебе у світі живу».

Гість книгозбірні - завідуюча ФАПом Калитянської селищної ради Бакоцька Людмила Михайлівна, розповіла присутнім про небезпеку наркотичних засобів та наголосила: «Незважаючи на страшні наслідки їхнього вживання, сучасна молодь вважає, що в будь-який момент можна зупинитися. При цьому більшість не помічає, як організм поступово руйнується і стає повністю залежним від наркотиків фізично і психічно».

По закінченні цікавих, змістовних та корисних тематичних заходів для дітей було організовано смачне частування.