Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Бібліотеки Київщини на сторінках преси та в мережі Інтернет

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей», - як обласним науково-методичним, координаційно-консультативним, інформаційним центром з питань бібліотечно-інформаційного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, підготовлено та пропонується до уваги бібліотечних працівників, державних службовців, депутатів та всіх зацікавлених черговий щорічний випуск бібліографічного покажчика за 2016 рік «Бібліотеки Київщини на сторінках преси та в мережі Інтернет» (Укладачі: Н. В. Острікова, К. Ю. Кіслєнкова).

Посібник містить описи статей в пресі та інформаційних повідомлень в мережі Інтернет про заходи, які проводять бібліотеки Київської області з різних напрямів своєї функціональної діяльності. Зміст посібника надає розгорнуту інформацію і відповідь на питання: чим займаються і, що роблять бібліотеки? І, зрозуміло, інформація, вміщена в посібнику, підкреслює ту невід’ємно-важливу роль, яку відіграють бібліотеки в житті і розвитку місцевих громад, в розвитку та становленні України як незалежної, сучасної,самобутньої Європейської держави, та її столичної Київської області, зокрема.

В подальшому даний посібник можна буде знайти на нашому сайті за рубрикою «Видання бібліотеки».

Бажаємо приємного ознайомлення зі сторінками щорічного бібліографічного посібника «Бібліотеки Київщини на сторінках преси та в мережі Інтернет» за 2016 рік.

Перейти до перегляду посібника