Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Київська обласна бібліотека для дітей завершує видачу літератури

КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор Зніщенко М.П.) завершує видачу літератури на районні і міські централізовані бібліотечні системи Київської області, безоплатно отриману за Державними програмами «Українська книга» та «Щодо здійснення придбання україномовних книг для поповнення фондів публічних бібліотек» в грудні 2016 та на початку 2017 рр. Залишилися тільки Бориспільський і Поліський райони. Висловлюємо сподівання, що керівництво зазначених районів знайде можливість допомогти, кожен своїй бібліотечній галузі, транспортом для вивезення чудової безкоштовної нової літератури для своїх бібліотек, для мешканців своїх громад.

А бібліотеки Київщини, як і всі бібліотеки України, з нетерпіння чекають на нову цікаву літературу за державними програмами.

На фото: Згурівська РЦБС (директор: Т.В. Кривов’яз) та завідувачі Ржищівських міських бібліотек (Г.І.Катрюк, Н.М. Слободян) отримують літературу за Державними програмами в КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для дітей» (генеральний директор Зніщенко М.П.)