Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Іван Олексійович Сікорський і його науково-творча спадщина

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" в серії "Українські імена в науці і техніці" презентує посібник "Іван Олексійович Сікорський і його науково-творча спадщина" (електронний варіант), присвячений ювілею видатного українського лікаря-психіатра, вченого з світовим ім'ям кінця ХІХ початку ХХ сторіччя, уродженця Київщини І.О.Сікорського.

Особлива увага з боку нашої бібліотеки до цієї видатної постаті обумовлена тим, що І.О.Сікорський народився в с. Антонові Сквирського району Київської області.

Наш земляк є не тільки видатним вченим європейського рівня в галузі психіатрії, психології, етнопсихології, педіатрії, він особистому житті, є ще й батьком всесвітньо відомого авіаконструктора Ігоря Сікорського.

Посібник складається з біографічної довідки та списку використаної літератури, які будуть корисні бібліотечним спеціалістам, музейним працівникам, педагогам в їх діяльності з організації популяризації творчого надбання та інформації про життя і вагомий внесок в світову науку .І.О.Сікорського - видатного вченого з Київщини. Також посібник буде цікавим всім відвідувачам нашого сайту, хто цікавиться розвитком української науки і техніки, історією рідного краю - Київщини, нашої столичної області.

Бажаємо гарного настрою під час ознайомлення зі сторінками життя і творчості І.О.Сікорського.

Перейти до перегляду посібника