Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Талант землі Богуславської

КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" до ювілейної дати від дня народження відомого українського живописця, педагога, ініціатора і учасника визволення Т.Г.Шевченка з кріпацтва Івана Максимовича Сошенка підготовлено посібник (електронний варіант). Він виходить в серії "Видатні люди Київщини", оскільки І.М.Сошенко народився в м. Богуслав Київської області.

Посібник містить в собі біографічну довідку про І.М.Сошенка, матеріали: для літературно-мистецької години, літературно-мистецького вернісажу, для мистецько-меморіальних заходів; бібліографічні списки документів за темами: "Книги, статті в періодичних виданнях та збірниках, присвячені творчості І.М.Сошенка", "Тема творчості І.М.Сошенка в художній літературі", "Репродукції картин на сторінках періодичних видань та альбомів з мистецтва".

Посібник розраховано на бібліотечних, клубних, музейних працівників, педагогів на допомогу в організації заходів з нагоди 210-річчя від дня народження видатного митця Івана Максимовича Сошенка, а також на всіх, хто цікавиться українською і Київщини, зокрема, історією, культурою, мистецтвом, літературою.

Даний матеріал, крім головної сторінки нашого сайту, розміщено також на цьому ж сайті за рубрикою "Видання бібліотеки" (2017), де він буде перебувати постійно.

Дякуємо за увагу. Приємного ознайомлення з посібником.

Переглянути посібник