Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Х Всеукраїнська науково-практична конференція "Бібліотека і книга в контексті часу"

6-7 квітня на базі Національної бібліотеки України ім. Ярослава Мудрого відбулася Х Всеукраїнська науково-практична конференція "Бібліотека і книга в контексті часу". Тема року: "Бібліотеки України в контексті євроінтеграційних процесів". В роботі конференції взяли участь спеціалісти КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" Литвин О.М. - завідувач науково-методичного відділу, Острікова Н.В. - завідувач відділу довідково-бібліографічного та інформаційної роботи, Папуша Л.В. - головний методист.

На конференції виступили: Ю.А. Рибачук - заступник Міністра культури України, І.Ф. Френкель - радник Міністра культури України, координатор сектору Культура Проектного офісу секторальної децентралізації Національного проекту "Децентралізація". Л.С. Нікіфоренко - начальник управління з питань мовної політики та літератури Міністерства культури України та інші.

На конференції обговорювались актуальні питання сьогодення бібліотечної галузі, перспективи її розвитку, реформування, модернізації та перебудови у відповідності до адміністративно-територіальних змін, що впроваджуються в Україні.