Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Передача книг для Першої приватної ВІЛЬНОЇ бібліотеки Дмитра Ружевича

В селі Сергіївка Слов’янського району Донецької області живе Дмитро Ружевич, прекрасний хлопець з сильним характером та світлою душею. За підтримки волонтерів Всеукраїнської ініціативи «Додай читання» та підтримці громадських організацій Дмитро розвиває власний просвітницький бібліотечний проект. Він створив Першу приватну ВІЛЬНУ бібліотеку Дмитра Ружевича, фонд якої становить близько 1000 книжок. Він є її директором – самим наймолодшим директором бібліотеки в Україні. Досягнення юного директора бібліотеки, його активна позиція, попри інвалідний візок, відзначені в якості Національного Рекорду України, який 17 березня 2017 року зафіксовано провідними експертами Національного реєстру рекордів України та вручено сертифікат.

Колектив Київської обласної бібліотеки для дітей вітає Дмитра з цією знаменною подією в його житті та підтримує юнака в його благородній справі – мотивації однолітків до читання. Ми з задоволенням зібрали книги для бібліотеки Дмитра Ружевича. Це книги для сімейного читання, читання з друзями, книги для навчання, пригодницька література, твори сучасних письменників.

Звертаємося до колег-бібліотекарів Київської області підтримати ініціативу Київської обласної бібліотеки для дітей та долучитися до акції Дмитра Ружевича. Інформація за посиланням vsimrii.in.ua/2012-04-26-16-10-14.

Маємо надію на те, що переданими книгами для бібліотеки Дмитра будуть користуватися жителі Слов’янського району Донецької області та воїни-захисники України в зоні АТО.