Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Книжкова виставка "КИЇВСЬКА ВЕСНА – 2017"

З 23 по 26 лютого 2017 року в Українському домі, уже кілька років поспіль, традиційно відбувається потужна книжкова виставка "КИЇВСЬКА ВЕСНА – 2017", яку відвідали працівники КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей" Котляренко Т.С. - завідувач відділу комплектування, обліку, обробки документів та Литвин О.М. - завідувач науково-методичного відділу. На виставці було широко представлено художню, наукову, довідкову, навчальну, історичну, краєзнавчу літературу, подарункові видання за ціною виробника, альбоми про мистецтво , антикварні книжки, періодику, музичну та дитячу літературу на будь-які смаки та уподобання.

Були презентовані нові видання відомих видавництв, дитячих книжок, шкільної та навчальної літератури. Під час перебування на виставці працівники знайомились з кращими зразками вітчизняної видавничої продукції українських видавництв таких як: "Либідь", "Ранок", "Мистецтво", "Криниця", "Україна", "Картографія", "Теза", "Знання", "Видавництво Старого Лева" та інші.

Відвідувачів виставки гостинно зустрічав "Літературний салон", де усі зацікавлені спілкувалися, як з видатними, відомими та популярними письменниками сучасності, так і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві. В "Літературному салоні" щодня проходили цікаві презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, круглі столи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.

Підготовку, організацію та проведення виставки забезпечує Державний комітет телебачення і радіомовлення України та ДП «Український дім».

Дирекція та спеціалісти КЗ КОР "Київська обласна бібліотека для дітей"систематично щорічно відвідують дані виставки.

Інформацію про роботу виставки та результати свого спілкування з видавцями, письменниками, поетами доводять до відома директорів районних, міських централізованих бібліотечних систем Київської області на обласних семінарах, під час методичних днів та окремих консультацій, що дає змогу удосконалювати політику та якісне наповнення процесу комплектування документальних фондів бібліотек області, підвищити їх актуальність, сучасність та відповідність читацьким вимогам, поточних і майбутніх користувачів.