Київська обласна бібліотека для дітей Київська обласна бібліотека для дітей

Завершальний день у звітній кампанії в бібліотечній галузі Київщини

20 січня 2017 року - завершальний день у звітній кампанії в бібліотечній галузі Київщини. Дирекція та колектив Київської обласної бібліотеки для дітей  головного науково-методичного, координаційного та консультативного центру з питань бібліотечно-інформаційного обслуговування дитячого і дорослого населення Київської області, - висловлює щиру подяку всім керівникам районних і міських централізованих бібліотечних систем, їх методичним службам та всім бібліотечним спеціалістам Київщини за високий професіоналізм в роботі, творчість та якісну підготовку планово-звітних документів.

Дякуємо за постійне якісне вивчення незадоволеного читацького попиту та участь в нашому профанкетуванні "Бібліотекар в сучасному просторі: спеціаліст і особистість".

Щиро зичимо всім в новому 2017 році міцного здоров'я, творчих успіхів, радості, сімейного затишку і відчутного піклування держави та місцевих органів самоврядування про матеріально-технічне забезпечення бібліотечно-інформаційного обслуговування народу України.

Хай всім щастить у Новому році!